Nog veel meer helium  ballonnen 

  www.ballonexpress.nl

 

 Verjaardag-Nieuwe baby-  Welkom thuis-Love-Geslaagd-  Minions-Dora-Nijn-PawPatrol-  Frozen-Mickey-Minnie...

 

 Yeah! Je mag zelf een  gratis kaartje bij je pakket  kiezen!

 

 Kies een pakket of stel het  zelf samen...

 

 Je pakketje wordt  GEGARANDEERD bezorgt met een dikke  glimlach :-)

 

  Kies als bedrijf voor de   betaaloptie 'overschrijving'   voor leveringen op   factuur.

 Makkelijk en snel! 


 

 

 

 

 

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van je bestelling en de kosten, inclusief eventuele verzendkosten. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van je betaling. Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:


Betalen via iDeal

Kado-service.nl biedt de mogelijkheid met iDeal te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van je bank. Op je afschrift zie je een betaling aan Ballon Express BV, onze moedermaatschappij.

 

Betalen met Maestro

Woon je in Europa en heb je geen Nederlandse betaalpas? Dan kun je bij ons met je lokale bankpas afrekenen, mits deze het Maestro logo bevat. Op je afschrift zie je een betaling aan Ballon Express BV, onze moedermaatschappij. 


Betalen met Visa of Mastercard

Betalen met de creditcard vindt plaats met 3D Secure-beveiliging. Betaling is daarom extra veilig met Mastercard SecureCode of Verified by VISA


Betalen via bankoverschrijving

Bij een betaling via bankoverschrijving ontvang je in onze orderbevestiging een overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer als referentie bij de overschrijving. Zodra de betaling binnen is wordt je bestelling verzonden. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verwerkt en verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor je. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Hou er rekening mee dat een overschrijving per bank altijd langer duurt en reken op een verzenddatum die 3 dagen later ligt dan de dag waarop je de bestelling betaald.

 

Betalen met Paypal

Met paypal kun je veilig en simpel online betalen met je creditcard.  Het kost je niets. Je kunt eenmalig een betaling doen met je creditcard en je kunt ervoor kiezen om een paypal account aan te maken. Lees hier meer over betalen met paypal.

 

Betalen via Rembourszending

Het is bij ons ook mogelijk om je kadootje pas te betalen bij ontvangst. Als je kiest voor een remboursbetaling, dan betaal je aan de postbode als hij je kadootje aanbiedt.  Houd er rekening mee dat je de postbode contant en gepast moet betalen. Deze service is alleen mogelijk voor leveringen binnen Nederland. We rekenen 10 euro kosten voor deze service.  

 

Als er iets mis gaat tijdens het betalen of je kunt door technische problemen je betaling niet online in orde maken, kies dan voor overschrijving. We reserveren je kadootjes dan direct voor jou, zodat ze niet onder je neus verkocht worden aan een ander. Laat ons weten waar je tegenaan loopt en we nemen contact met je op! 

 

Algemeen
Alle prijzen van de producten die via Kado-service.nl verkocht worden zijn inclusief BTW.


HomeHome

Kadomandje
0 kadootjes
Direct contact
Mail of bel 0228-543210
Service
Snelle levering
Maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld; dezelfde dag door ons verzonden!