Nog veel meer helium  ballonnen 

  www.ballonexpress.nl

 

 Verjaardag-Nieuwe baby-  Welkom thuis-Love-Geslaagd-  Minions-Dora-Nijn-PawPatrol-  Frozen-Mickey-Minnie...

 

 Yeah! Je mag zelf een  gratis kaartje bij je pakket  kiezen!

 

 Kies een pakket of stel het  zelf samen...

 

 Je pakketje wordt  GEGARANDEERD bezorgt met een dikke  glimlach :-)

 

  Kies als bedrijf voor de   betaaloptie 'overschrijving'   voor leveringen op   factuur.

 Makkelijk en snel! 


 

 

 

 

 

 

De vragen en antwoorden in deze rubriek zijn ook werkelijk door onze klanten gesteld.

Nieuwe suggesties en vragen verwerken wij binnen 14 dagen in deze rubriek. Heb je een vraag of suggestie? Mail ons dan Wil je persoonlijk een van onze kado adviseuses spreken? Bel ons op 0228 543210

 

Kan ik mijn kado ook afhalen?

Het is op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag, mogelijk om je kadootje bij ons af te halen. Wij zijn aanwezig tussen van 9 tot 17.00 uur. Ons bedrijf is gevestigd aan de Westerbuurt 18, 1606 AL in Venhuizen en is herkenbaar aan de grote witte roldeur. Gebruik de kortingscode zelf afhalen bij het afrekenen, zodat je geen verzendkosten betaald! Laat je ons in de opmerkingen weten wanneer en hoe laat je komt? Dan staat je kadootje voor je klaar!

 

Wanneer wordt mijn kado bezorgd?

Alle kadootjes op doordeweeksdagen voor 16.00 uur besteld, bieden wij dezelfde dag aan bij de Postnl. In de regel biedt de Postnl de kadootjes de daaropvolgende bij jouw of het door jou opgegeven afleveradres aan.

Kadootjes besteld in het weekend, pakken wij op maandag in. In de regel is je kado dan dinsdag in huis.

 

Hoe ziet de kadoverpakking eruit?

Alle kadootjes worden gratis door ons inpakcollega's ingepakt. Wij gebruiken verschillende inpakmaterialen, die passen bij de aard van je kadootje. We gebruiken verschillende materialen, maar altijd ziet je kadootje eruit alsof je het persoonlijk en met liefde ingepakt hebt!

 

Hoe lang van te voren kan ik mijn kado bestellen?
Je kunt net zo lang van te voren bij ons bestellen als je wilt. Na ontvangst van je betaling verwerken wij de bestelling en verzenden hem op de door jouw aangegeven verzenddatum.

 

Wat moet ik doen als ik verkeerde gegevens heb doorgegeven?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar op +31-(0)228 543210 en 24/7 op ballon@ballonexpress.nl

 

Ik wil mijn kadootje opsturen naar een ziekenhuis, kan dat?

Ja dat kan. Het is belangrijk dat je ons de juiste afdeling en bij voorkeur het kamernummer doorgeeft. Je kunt dit vermelden in de opmerkingen. Hou er rekening mee dat patienten tegenwoordig maar heel kort in het ziekenhuis liggen.  Als iemand maar 1 dag opgenomen wordt, dan lukt het vaak niet om het kadootje op tijd bij de patiënt te bezorgen. Verstuur het dan liever naar het huisadres.

 

De patient is ontslagen uit het ziekenhuis, maar heeft zijn kadootje nog niet gehad. Wat nu? 

Het kan gebeuren dat een patiënt sneller dan gepland ontslagen wordt en daardoor zijn kadootje niet ontvangt in het ziekenhuis. Het ziekenhuis stuurt kadootjes in de regel door naar ontslagen patiënten. Dit proces duurt wel lang, houd rekening met minimaal 1 week. 

 

Ik wil een heliumballon opsturen met luchtpost, kan dat?

Helaas is een opgeblazen heliumballon niet bestand tegen een vliegreis. Wij adviseren je om voor overseas leveringen een ander kadootje te kiezen. 

 

 

 

 


HomeHome

Kadomandje
0 kadootjes
Direct contact
Mail of bel 0228-543210
Service
Snelle levering
Maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld; dezelfde dag door ons verzonden!