Nog veel meer helium  ballonnen 

  www.ballonexpress.nl

 

 Verjaardag-Nieuwe baby-  Welkom thuis-Love-Geslaagd-  Minions-Dora-Nijn-PawPatrol-  Frozen-Mickey-Minnie...

 

 Yeah! Je mag zelf een  gratis kaartje bij je pakket  kiezen!

 

 Kies een pakket of stel het  zelf samen...

 

 Je pakketje wordt  GEGARANDEERD bezorgt met een dikke  glimlach :-)

 

  Kies als bedrijf voor de   betaaloptie 'overschrijving'   voor leveringen op   factuur.

 Makkelijk en snel! 


 

 

 

 

 

 

Je kunt je kadootjes thuis laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om een ander verzendadres op te geven. Bijvoorbeeld het adres van je werk. En we kunnen je kadootjes ook rechtstreeks bezorgen bij de ontvanger. Als je zelf geen tijd hebt, heeft je vriendin zo toch nog op tijd haar verjaarskado binnen!

 

Je kunt ook een kadootje in het ziekenhuis of op iemand´s werk laten bezorgen. Vergeet dan niet duidelijk bij de opmerkingen te vermelden op welke afdeling/kamer het kadootje afgeleverd mag worden.  

 

Als je op maandag tot en met vrijdag vòòr 16.00 uur besteld, dan verzekeren wij je dat je kadootje dezelfde dag door ons aangeboden wordt bij de PostNL.

 

PostNL zal je kadootjes in de regel de volgende dag bij jouw aanbieden.

 

Ook is het mogelijk om op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag, je kadootje bij ons af te halen. Wij zijn aanwezig tussen van 9 tot 17.00 uur. Ons bedrijf is gevestigd aan de Westerbuurt 18, 1606 AL in Venhuizen en is herkenbaar aan de grote witte roldeur. Gebruik de kortingscode zelf afhalen bij het afrekenen, zodat je geen verzendkosten betaald! Laat je ons in de opmerkingen weten wanneer en hoe laat je komt? Dan staat je kadootje voor je klaar!

 

Het is ook mogelijk om ver vooruit je kadootjes te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je kadootje op de door jouw gekozen datum bij ons de deur uitgaat.

 


HomeHome

Kadomandje
0 kadootjes
Direct contact
Mail of bel 0228-543210
Service
Snelle levering
Maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld; dezelfde dag door ons verzonden!